top of page

Toimitusehdot

Sporttikojoottin Urheilutarvike on hiihtomisesta urheilun. Liike tunnetaan asiantuntevuudesta ja palvelusta ympäri Suomea, laajan asiakaskuntamme ansiosta voimme panostaa kattaviin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Verkkokaupasta voitkin tehdä helposti ja edullisesti kauppoja valmiiksi tingittyihin hintoihin.

 

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

 

Tuotteet ja hinnat

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Postitus- ja toimituskulut
Postitus- ja toimituskulut on ilmoitettu tilaussivuilla.

Toimitustapa ja -aika
Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä postipakettina tai kirjeenä paketin koosta riippuen ja matkahuollossa pakettina tai rahtipussina. Tilaukset toimitetaan ns. Ennakkolähetyksinä. Tilatut tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa. Pidätämme oikeuden muuttaa asiakkaan valitsemaa toimitustapaa asiakkaalle edullisempaan vaihtoehtoon.

Tuotteen palautusoikeus
Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palauttavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Jos tuote on viallinen korvaamme asiakkaalle tuotteen palautumisesta aiheutuneet kulut ja lähetämme uuden tuotteen tilalle. Jos uutta tuotetta ei saatavilla tai sitä ei haluta palautamme rahat asiakkaalle. Rahojen palautusta varten tulee asiakkaan ilmoittaa tilinumero.vaihtoehtoon.

Sami Heiskanen

Lisää tietoja

SPORTTIKOJOOTTI.FI

Sami Heiskanen

Email: sami.heiskanen.sh@gmail.com
Puh:  +358 50 5149262
Osoite: RELANDERINKATU 22 78200 VARKAUS
Finland

bottom of page